Kurskatalog – åpne kurs i Miljøfyrtårn

En enkel og kostnadseffektiv vei til Miljøfyrtårn og kontinuerlig forbedring.

Våre kurs er utviklet for å veilede virksomheter mot Miljøfyrtårnsertifisering på en praktisk og engasjerende måte, og mer kostnadseffektivt i forhold til en vanlig fremgangsmåte.

Via moduler på ca. 45 minutter, vil deltakerne kunne ha innført miljøledelse i egen virksomhet i løpet av tiden kurset varer. Med i kurset følger det ulike verktøy som oppfyller Miljøfyrtårn sine felleskriterier og aktuelle bransjekriterier.

Deltakerne skal være trygge på at de oppnår sertifiseringen effektivt og innenfor den tidsrammen de selv velger. Vi følger deltakerne frem til sertifisering uansett.

Vi vil være tilgjengelig pr. telefon, e-post og nettmøte for spørsmål.

For å vise HTML-innhold fra tredjeparter trenger vi ditt samtykke.

For mer informasjon, vennligst se vår personvern.

Enkelt å komme i gang

Det kreves kun en vanlig nettleser, det er dermed ikke behov egen programvare for å følge webinarene. Alle webinarene kan sees i opptak på et senere tidspunkt om man ønsker. Lenke til opptak sendes alle deltakere.

Spørsmål kan sendes på forhånd til rune@mobman.no

Deltakeravgift

Ved påmelding faktureres deltakeren kr. 11.000 eks. MVA. Flere fra samme firma kan delta for samme pris.

Prisen inkluderer kurs, oppstartsmøte og kvalitetssikring av sertifiseringsgrunnlaget før sertifiseringsmøte. I tillegg kommer etableringsgebyr, årlig serviceavgift og bruk av sertifisør. Man må regne med at det vil koste totalt ca. kr. 26.000 eks. mva. for å bli sertifisert avhengig av type bransje og antall ansatte.

Kontakt

Telefon: +47 90025168
E-post: rune@mobman.no