Personvernerklæring

Med denne personvernerklæringen informerer Mobman AS brukere av og besøkende på disse nettsidene om formålet med, typen og omfanget av behandlingen av personopplysninger. Fordi disse nettsidene og tjenestene revideres og utvikles kontinuerlig, oppdateres også denne personvernerklæringen jevnlig. Aktuelle opplysninger om datainnsamling for de ulike tjenestene og bruk av tredjepartsleverandører finner du i tabellen på denne siden.

Bruk av personopplysninger

Vi samler inn, behandler og bruker personopplysninger for å kunne levere tjenestene våre. Omfanget av behandlingen av personopplysninger avhenger av om en bruker besøker nettsidene våre, bruker skjemaene våre eller andre av tjenestene vi tilbyr.

Lagre innstillingene dine i dialogboksen for databeskyttelse først.

Databehandling på dette nettstedet

MobMan AS samler automatisk inn og lagrer i serverloggfiler all informasjon som nettleseren din sender til oss. Dette inkluderer:

  • Type/versjon av nettleser
  • Benyttet operativsystem
  • Refererende URL (tidligere besøkt nettsted)
  • Vertsnavn på datamaskinen som foretar besøket  (IP-adresse)
  • Tidspunkt for serverforespørsel

Disse dataene er ikke knyttet til bestemte personer. Disse dataene er ikke slått sammen med andre datakilder.

Informasjonskapsler

Nettsidene bruker såkalte informasjonskapsler. Disse er ment å gjøre tilbudet vårt mer brukervennlig, effektivt og sikkert. Informasjonskapsler er tekstinformasjon som plasseres på datamaskinen din og lagres av nettleseren din. De fleste av informasjonskapslene vi bruker, beholdes bare så lenge økten din varer og slettes automatisk når du avslutter besøket ditt. Informasjonskapsler gjør ingen skade på datamaskinen din og inneholder ikke virus.

Rett til informasjon

Du har til enhver tid rett til å få informasjon om hvilke opplysninger som er lagret om deg personlig, hvor opplysningene stammer fra, hvem som er mottakere og formålet med behandlingen.

Retting, sletting eller sperring

Du har til enhver tid rett til å få personopplysninger korrigert, slettet eller blokkert. Den registrerte kan henvende seg til kontaktadressen nedenfor for å utøve disse og andre rettigheter som er tilgjengelige for den registrerte. Vi gjør oppmerksom på at regnskapsdata lagres i flere år av skattemessige årsaker.

For å vise tredjepartskart trenger vi ditt samtykke.

For mer informasjon, vennligst se vår personvern.

MobManTel: +47 90025168
E-Mail: rune@mobman.no

Endringer

Vi forbeholder oss retten til å endre våre sikkerhets- og databeskyttelsestiltak dersom den tekniske utviklingen krever det. I slike tilfeller vil vi også endre personvernerklæringene våre tilsvarende. Sørg derfor for at den versjonen av personvernerklæringen du bruker, er den gjeldende.

Tredjepartsleverandører og eksterne tjenester

Nedenfor følger en liste over tredjepartsleverandører hvis tjenester kan brukes valgfritt, samt de som kan brukes til å levere disse sidene.

NAVN FORMÅL TILBYDER DATABESKYTTELSE
Google Besøksstatistikk, infrastruktur for hosting Google Ireland Limited
Gordon House, Barrow Street
Dublin 4
Irland
Tilbyderens personverninfo
Livestorm Kursliste- og registrering Livestorm
60 rue François 1er
75008 Paris
Frankrike
Tilbyderens personverninfo

Google Analytics

Dette nettstedet bruker Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google Inc. ("Google").

Google Analytics bruker såkalte "informasjonskapsler" – tekstinformasjon som lagres på datamaskinen din og som gjør det mulig å analysere din bruk av nettstedet. Informasjonen som genereres av informasjonskapselen om din bruk av dette nettstedet, overføres som regel til og lagres på en server som tilhører Google i USA.

Hvis IP-anonymisering er aktivert på dette nettstedet, vil imidlertid IP-adressen din bli forkortet på forhånd av Google i EU-medlemsland eller i andre stater som er part i avtalen om Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet. Bare i unntakstilfeller overføres den fullstendige IP-adressen til en Google-server i USA og forkortes der.

På vegne av operatøren av dette nettstedet vil Google bruke denne informasjonen til å vurdere din bruk av nettstedet, utarbeide rapporter om aktiviteten på nettstedet og tilby operatøren av nettstedet ytterligere tjenester knyttet til bruk av nettstedet og Internett.

IP-adressen som overføres fra nettleseren din i forbindelse med Google Analytics, blir ikke slått sammen med andre data fra Google. Du kan forhindre lagring av informasjonskapsler ved å foreta de relevante innstillingene i nettleseren din, men vi gjør oppmerksom på at du i så fall kanskje ikke kan bruke alle funksjonene på dette nettstedet fullt ut.

Du kan også forhindre at Google registrerer data (inkludert IP-adressen din) som genereres av informasjonskapselen og som er knyttet til din bruk av nettstedet, og at Google behandler disse dataene, ved å laste ned og installere nettleser-plugin-modulen som er tilgjengelig via følgende lenke:

tools.google.com/dlpage/gaoptout

Vi gjør oppmerksom på at dette nettstedet bruker Google Analytics med utvidelsen "_anonymizeIp()" og derfor kun behandler IP-adresser i forkortet form for å forhindre enhver direkte kobling til enkeltpersoner.

Kontakt

Telefon: +47 90025168
E-post: rune@mobman.no