Om oss

Rune Drægni har utdannelse innen jus, markedsføring, informasjon og samfunnskontakt, med tilleggsutdanning innen logistikk og miljøledelse. Han har bakgrunn fra shipping, internasjonal handel, transport og detaljhandel. Han har jobbet med mange av de største vare- og detaljistkjedene i Norge og internasjonalt, og vært med på å etablere miljøeffektive løsninger både i Norge, Europa og Fjerne Østen.

Vi har bistått, innenfor CSR, miljø- og bærekraft, miljøledelse mer enn 1000 virksomheter. I tillegg har vi hjulpet kommuner, bransjeorganisasjoner og myndigheter i ulike sammenhenger.

Rune har jobbet for stiftelsen GRIP (etablert av Miljøverndepartementet). I GRIP var han ansvarlig for næringslivskundene. Rune har hatt ansvaret for offentlige rapporter, veiledere og konferanser. Siden 2010 har drevet eget konsulentselskap (MobMan AS), hvor hovedområdet har vært bistand og rådgivning på Miljøledelse.

Vi har de siste årene arbeidet med kompetansebygging på ulike plattformer, som e-læring, webinar, verktøy og veiledere. Rune er benyttet som foredragsholder og inspirator i ulike sammenhenger, og har laget kurspakker for bla Miljøfyrtårn, medlemsorganisasjoner og bedrifter.

Vi er godkjent både som Miljøfyrtårn-konsulent og sertifisør, med tilleggskompetanse på hovedkontorkrav, it og kommunikasjon, og finans og forsikring.

Rune har jobbet med en “lean” metode for innføring av ledelsessystem i henhold til ISO og EMAS, og er den eneste Norske rådgiver med “Diploma Of Qualification In Lean Environmental Management” i EU’s “EMS Capacity Building Program”.

De siste fem årene har MobMan utviklet konseptet, «Miljøfyrtårn på 1-2-3», som gjør det mulig å innføre miljøledelse i henhold til Miljøfyrtårn sine krav på en enkel måte via Webinar. Med utgangspunkt i metodikken, en pedagogisk og ubyråkratisk tilnærming for å innføre miljøledelse effektivt.

Kontakt

Telefon: +47 90025168
E-post: rune@mobman.no